Jdi na obsah Jdi na menu
 


images.jpg

 

 

POHODOVÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ DO NOVÉHO ROKU 2024

 

beda_n.jpg

 

whitepawsnext.gif

siam.jpg

 

 

KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ DO NOVÉHO ROKU 2023

 

321486205_3277361515914547_1498910508246867184_n.jpg

whitepawsnext.gif

 

Jelikož se výstavy už druhým rokem nekonají, ležíme v klídku doma v pelíšku nebo se válíme na posteli páníčků a zabíráme všichni čtyři ty nejlepší místa na sedačce u TV smiley

 

 

v-a-t.jpg20181201_090408.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

whitepawsnext.gif

Naši kocouři jsou velice šikovní, Viwaldy se stal už čtyřikrát otcem krásných, zdravých koťat.

Tyson z posledního vrhu "E" má tři krásné kluky.

valdik.jpg20181026_145340.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

whitepawsnext.gif

Naši kocouři Viwaldy i Tyson krásně vyrostli. Takže momentálně máme dva chovné kocoury. 

Spolu dobře vychází a prostě, dělají nám radost.

20190406_113735.jpg       

whitepawsnext.gif

MVK Brno

 

MVK Brno Voroněž  - 21. a 22.4. 2018

Tyson Cat Global, BIS - 4-7  měsíců a BOB 4

 

mcc----2018--2-.jpg

                            mcc---18--3-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

whitepawsnext.gif

Viwaldy Sympfony Anchie, SK  - SIA b 21

V lednu se na Slovensku narodila vnoučata  našeho Amatiela, dva kluci a holčička. I když jsme nový přírůstek neplánovali, tak od června se naše klučičí parta rozrostla o dalšího kocourka  Viwaldyho. Valdík nám dělá velkou radost, hlavně pro svou super povahu.

 

valda.jpg

whitepawsnext.gif

Od února 2018 do naší kocouří smečky přibyl nový kluk Tyson. Přivezli jsme ho z Chorvatska. Moc děkujeme za něj chovatelce Luibov Chernenko.

 

tysi-0.jpg

 

Brno Voroněž  6. a 7. 5. 2017

Tentokrát na naši výstavu jel Mati spolu s Xixíkem jen v neděli. Oba byli nominováni a Xixík vyhrál BIS za kastráty i veterány. Přijeli vystavovat také naši přátelé, kteří mají kočku a kocoura po Amatielovi. My jsme byli rádi, že jsme je všechny viděli a mohli společně strávit příjemný víkend. 

brno-2.jpg 

 

 

 

 

 

brno-1.jpg

 

 

 

 

 

brno-3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

whitepawsnext.gif

Ostrava  29. 4. 2017

Letos jsme na naši první výstavu vyjeli do Ostravy. Amatiel měl nominaci, v konkurenci vyhrál ve své kategorii BIS a potom  mezi nejlepšími i BOB 2. Tato BIS je pro nás o to víc cenná, nebot' tímto vítězstvím získal i titul DSM.

ostrava-1-.jpg
 
 
 
 
 
 
 

ostrava-3.jpg

ostrava-2.jpg

 

whitepawsnext.gif

Boskovice 13. 8. 2016

Na výstavu do Boskovic jsme se těšili. Jela také Matiho dcera a její matka, tak se spolu sešli tři SIA n 21. Amatiel dostal nominaci a odpoledne v konkurenci vyhrál BIS za dospělé kocoury. 

2.jpg

whitepawsnext.gif

Brno Voroněž  23.- 24.4. 2016

Naše klubová výstava ve Voroněži je pro nás jako vždy hlavně pracovní. Jel s námi Gold i Amatiel. V sobotu i neděli dostali nominaci a vyhráli BIS ve svých kategoriích. Vše klapalo a fungovalo bez problémů, už se těšíme na příští rok.

 

o.jpg

 

 

 

 

whitepawsnext.gif

 

 

brno-letos.jpg

brno-goldik.jpg

 

 

whitepawsnext.gif

 

 

 

Vídeň  27. 2. 2016

Na první letošní výstavu jsme se vypravili do Vídně a poprvé v konkurenci s novými plemeny v kategorii IV. Amatiel dostal nominaci a pak i BIS za dospělé kocoury. Byl to moc hezký výstavní den s našimi kamarády.

viden.jpg

 

whitepawsnext.gif

Viničné, SK   19.9. + 20.9. 2015

V září jsme jeli do Viničného na sobotu i neděli. Tentokrát byla čtvrtá kategorie pěkně početně zastoupená. V sobotu dostal Mati nominaci, BIV, BIS a pak ve výběru byl i BOB 2. V neděli jel i Xixík a to poprvé ve třídě veteránů. Amatiel uspěl opět ze stejným výsledkem jako v sobotu, dostal  nominaci BIV, BIS a také v neděli byl BOB 2. Xixík vyhrál kategorii kastrátů i veteránů

vinicne-19.9..jpg

vinicne---19.9.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

whitepawsnext.gif

Během léta jsme byli na šesti výstavách, převážně v zahraničí.  Amatiel  byl úspěšný a získal dvakrát BIV, dvakrát BOB 2, dvakrát BOB 3, jednou BOB 4 a dosáhl titulu Grandinteršampion.

whitepawsnext.gif

Žilina, SK   2.5.2015

Hned druhý den jsme jeli s oběma kocoury na Slovensko, kam také jezdíme pravidelně a moc rádi. Výstava bývá v obchodním domě v příjemném prostředí. Kluci opět byli oba nominovaní, Amatiel v odpolední BIS porazil konkurenci a tentokrát se stal BOB2. Gold  vyhrál BIS za kastrované kocoury a za ně se stal i BOB 4. Následující den v neděli byla další výstava v Polsku v Těšíně, ale to jsme se rozhodli, že tuto už vynecháme, tak možná příště.

ab6.jpg

 

 

 

 

 

ab7.jpg

 

 

 

 

whitepawsnext.gif

 

 

Ostrava   1.5.2015

Byl to víkend, který jsme strávili na výstavách. V Ostravě byl Amatiel sám, dostal krásný posudek, byl nominován, vyhrál za dospělé kocoury a i tentokrát byl vybrán ze čtyřech nejlepších zvířat jako BOB1.

ab9.jpg

 

 

 

 

 

 

ab8.jpg

 

 

 

whitepawsnext.gif

 

 

Brno, Voroněž   11.+ 12.4.2015

Jako každý rok jsme pořádali naši klubovou výstavu. Kluci byli tentokrát oba dva dny s námi. Čtvrtá kategorie byla dobře zastoupená. V sobotu byli Gold i Amatiel na posouzení u pana Luise Coste. Moc se mu líbili, dostali nominaci a odpoledne Mati porazil konkurenci a byl také i BOB1. Gold vyhrál BIS v kategorii kastrátů. Neděle byla pro ně stejně úspěšná, oba dostali nominaci, Gold měl opět BIS za kastráty a Mati BIS a BOB 3. Zvládli jsme to všichni dobře a už se těšíme na příští rok.

ab4.jpg

ab--267x400-.jpg

 

 

 

 

 

 

mati-voronez.jpg

ab5.jpg

whitepawsnext.gif

Bojkovice, zámek Nový Světlov  29.3.2015

Tuto výstavu máme velice rádi, není to velká výstava, ale bývá v krásném zámeckém prostředí. Tentokrát jel Gold i Amatiel, oba dostali nominaci a v odpolední BIS také oba BIS i vyhráli . Pan fotograf Zdeněk Gorgoň oběma udělal hezké společné fotografie.

ab-10.jpg

 

 

 

 

 

ab1.jpg

whitepawsnext.gif

MVK – Bratislava   21.3.2015

Na první letošní výstavu jsme jeli s Amatielem na Slovensko. Posuzoval ho pan Shchukin,  dostal  nominaci a odpoledne první BIS za dospělé kocoury.

p2041867.jpg

 

MVK – Olomouc   6.12.2014

Do Olomouce jsme se moc těšili na nové opravené prostory  a na naše kamarády a přátele. Amatiel opět vyhrál v kategorii 4-7 měsíců a také odpolední BIS. Byla to jako obvykle moc hezká výstava a odpoledne udělal pan Zdeněk Gorgoň Matimu krásné fotografie.

 

mati-olomouc.jpg   mati-v-olomouci.jpg

 

 

 

 

whitepawsnext.gif

 

 

 

Světová výstava FIFe Praha – 25.10. 2014

 

ja-a-mati--333x500---266x400-.jpg  amatiel-a-ja--267x400-.jpg 

svetovka.jpg   svetovka-1.jpg

 

 

whitepawsnext.gif

 

 

 

 

MVK - Brno  11. a 12.10. 2014 

Tuto výstavu jsme naplánovali na oba dva dny, v sobotu jel Gold a Mati a v neděli Xixík a Mati.  Amatiel měl v sobotu opět BIV a dostal nominaci do BIS, porazil konkurenci a vyhrál  ve své kategorii.
V neděli  měli Amatiel i Xixík  nominaci, oba pak i BIS a malý Mati byl vybrán jako nejlepší v kategorii IV.  a  byl i BOB 4. Na  této výstavě dostal  Mati svou pátou BIS a tím získal i titul JW.

 

brno-vystava.jpgmati-v-brne.jpg

 

 

 

 

 

mati-brno-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

whitepawsnext.gif

MVK - Ostrava  5.10. 2014

Také do Ostravy jeli spolu otec se synem, aby se Amatiel nebál. Oba byli na posouzení u pana Chadaje, tomu se malý Mati moc líbil dostal od něj  ohodnocení BIV a i nominaci do BIS, kterou zase oba v konkurenci vyhráli ve svých kategoriích.

 

matous-1.jpg

whitepawsnext.gif

MVK - Viničné, SK  20. a 21.9. 2014 

Na svoji první výstavu jel Amatiel alias Mati s Goldem na Slovensko. Gold potřeboval poslední BIS na titul DSM a pro malého Matiho to byla premiéra. Oba byli nominováni a odpolední BIS oba vyhráli. Gold za dospělé kocoury a získal tím další titul DSM. Mati vyhrál poprvé za koťata 4-7 měsíců a v neděli si výhru znovu zopakoval, byl vybrán jako nejlepší v kategorii a pak i v konkurenci dospělých byl BOB 3.

erik-a-gold.jpg

mati-ve-vinicnem.jpg

matousek.jpg

whitepawsnext.gif

Nejhezčí dárek k narozeninám jsem dostala, když se ze spojení Gold a  Incanto Heaven Alisha, UA v chovatelské stanici Malý cherubín.CZ   dne 19.5. 2014 narodila tři koťátka, dvě holčičky a kluk, ten se nám moc líbil a tak jsme se rozhodli že malý zůstane u nás doma se svým otcem Goldem. Koncem srpna 2014  tedy přibyl do našeho pánského kocouřího klubu další přírůstek, kocourek Amatiel. Máme z něj radost a děkujeme chovatelce Anně Fabiánové, že nám svěřila do péče malého Amatielka.

malicky-amatiel.jpg

  

amous.jpg

whitepawsnext.gif

Národní vítěz 2013 

Loňskou výstavní sezonu Gold završil titulem Národní vítěz 2013

NW SC Gold Digger LoveOriental,FI, JW

gold-digger-loveoriental-fi--jw.jpg

nw-13.jpg

whitepawsnext.gif

LYSÁ nad LABEM 

23. a 24. 11. 2013

SC Gold Digger LoveOriental, FI, JW - SIA n 21 

Sobota -  HP,NOM,BIS

Moc hezké fotky Goldovi na výstavě udělal fotograf pan Zdeněk Gorgoň

sc-gold.jpg

sc-golg2.jpg

whitepawsnext.gif

 

OSTRAVA  13. 10. 2013    

SC Gold Digger LoveOriental, FI, JW - SIA n 21

  

HP,NOM,BIS ,BOB 3

gold.jpg

whitepawsnext.gif 

Žilina - 1. 9. 2013 

SC Gold Digger LoveOriental, FI, JW - SIA n 21

 HP,NOM,BIS, BOB 1 

gold-1.jpg

whitepawsnext.gif

 Boskovice - 10. 8. 2013
 

SC Gold Digger LoveOriental, FI, JW - SIA n 21
10.8.2013 we took part in international cat show in Boskovice,CZ
Results: HP,NOM,BIS

 

goldi--k.jpg

 

whitepawsnext.gif

Brno Avanti -  4. a 5.5. 2013 

Jako tradičně první týden v květnu pořádá náš klub výstavy v hotelu Avanti. Xixík jel s Goldem aby nebyl v kleci celý den sám. Oba kluci byli nominováni v sobotu i v neděli. V sobotu porazil Xixík konkurenci, byl BIS  v kastrátech a  byl vybrán jako nejlepší ze čtvrté kategorie, také se stal BOB IV. Neděle byla pro oba také úspěšná.Gold i Xixi vyhráli BIS ve svých kategoriích. Pro nás byly oba dny hlavně pracovní , přesto jsme si výstavu užili. Na naše pozvání přijelo hodně našich přátel, bud‘ vystavovat nebo jen tak nás podpořit.

Schon traditionell  in der ersten Maiwoche veranstaltet unser Klub die Ausstellung im Hotel Avanti. Um Gold im Käfig den ganzen Tag hindurch nicht allein wäre, fuhr auch Xixi mit. Beide Jungen waren am Samstag und auch am Sonntag in BIS nominiert.. Am Samstag hat Xixi alleKonkurenz besiegt, er wurde BIS Neuter, der beste in der IV. Gruppe und schliesslich auch BOB IV.Am Sonntag war Xixi wieder BIS Neuter und Gold BIS unter den Katern. Für uns waren beide Tage voll von Arbeit, trotzdem haben wir diese Ausstellung angenehm genossen. Auf unsere Einladung kamen viele Freunde, entweder auch als Aussteller, oder als Besucher   uns zu unterstützen. 

whitepawsnext.gif

NW SP IC Xyacant Rubelit, CZ DSM, KASTRÁT

KOČKA ROKU 2010, 2011
MISTER AUSTRIA 2010, 2011, 2012
NÁRODNÍ VÍTĚZ 2012

 

xi.jpg

whitepawsnext.gif

Ostrava  -   27.4.2013

Na ostravskou výstavu si jel Xixík pro titul Národní vítěz a aby necestoval sám, tak jsme vzali i Golda. Xixíka posuzovala paní Laura Burani, dostal nominaci a obhájil BIS za kastráty. Gold šel na posouzení k paní Francoise Milcent  a dostal CACS, BIV a nominaci. V BIS byl vybrán jako nejlepší v kategorii IV a při porovnávání s  vítězi všech ostatních kategorií byl nakonec i BOB I. Z Ostravy si kluci přivezli krásné ceny a slušnou zásobu krmiva. 

Zur Catshow in Ostrava fuhr Xixi, um den Titel „ Nationalsieger 2012“ abzuholen. Gold reiste mit. Xixi war bei dem Richter Laura Burani, er bekam die Nominierung und dann auch BIS Neuter. Gold wurde bei Frau Francoise Milcent beurteilt, er bekam CACS, BIV und die Nominierung in BIS. In BIS war er der beste in der Gruppe IV,  in Vergleich mit den Siegern aller anderen Gruppen wurde er auch BOB I.  Beide Jungem brachten aus Ostrava schöne Preise und auch einen guten Futtervorrat.

 

ostrava.jpg

whitepawsnext.gif

MVK Ostrava - 6. 1. 2013 

Na první letošní výstavu jsme vyrazili s Goldem do Ostravy. Od pana Lubrana dostal CAGCIB, nominaci a pak  BIS. Byla to příjemně strávená neděle společně s našimi přátely.

Auf unsere erste heurige Ausstellung fuhren wir mit Gold nach Ostrava. Von dem Herrn Lubrano bekam er  CAGCIB,die Nominierung und schliesslich wurde er auch BIS. Es war ein angenehm verbrachter Sonntag gemeinsam mit unseren Freunden. 

 

alena5.jpg

whitepawsnext.gif 

MVK Olomouc - 1. 12. 2012

Výstavu v Olomouci, na kterou jel Gold i Xixík, pojali organizátoři tentokrát ve sportovním duchu, včetně otužování.  Xixíka posuzovala pí. Jaana Jyrkinen,dostal nominaci a pak i BIS v kategorii kastrátů. Gold byl na posouzení u paní  Mastrangelo, líbil se jí nejvíc ze tří přítomných SIA n 21,ve výběru mu dala BIV a nominaci. Následně porazil  konkurenci a získal i BIS.  Domů jsme jeli velice spokojeni se třemi poháry... a s rýmou.

 

Die Ausstellung in Olomouc, wo Gold und Xixi fuhren,fand diesmal in einem sportlichen Sinne statt, eine Härtung  einbegriffen. Xixi war bei Frau Jaana Jyrkinen, bekam die Nominierung a dann auch BIS als Neuter.  Gold war bei Frau Mastrangelo beurteilt. Er hat ihr aus drei anwesenden Sia n21 am meisten gefallen, bekam BIV  und die Nominierung in BIS. In BIS besiegte er seine Konkurrenz und wurde BIS. Nach Hause fuhren wir mit 3 Pokalen zufrieden... und mit Schnupfen.

 

mvk-olomouc.jpg

 

whitepawsnext.gif

MVK – Žilina, SK – 8.9. + 9.9. 2012

CH Gold Digger LoveOriental,FI,JW

V sobotu jsme byli na posouzení k paní Pam DelaBar z USA, Gold se jí velice líbil a dostal nominaci, BIS  a potom v soutěži dospělých zvířat všech skupin, byl BOB 1

V neděli šel Gold na posouzení k paní Satu Hämälainen , dostal opět krásný posudek a nominaci,BIS a také v neděli byl Goldík BOB 1

V Žilině získal i titul Champion.

Ausstellung Žilina/SK/  8.9 + 9.9.2012

CH Gold Digger LoveOriental,FI,JW

Am Samstag war Gold bei der Richterin Frau Pam DelaBar aus USA, Gold hat ihr sehr gefallen, bekam die Nominierung, BIS und dann im Wettbewerb der erwachsenen Katzen aller Gruppen gewann er    BOB 1.

Am Sonntag beurteilte Gold Frau Satu Hämälainen aus Finnland, Gold bekam wieder

die Nominierung, BIS , erneut wurde er BOB 1.

In Žilina wurde er auch zum Champion.

 

sobota.jpgnede--le.jpg 

whitepawsnext.gif 

MVK KRAKOW  2. a 3. 6. 2012

gold-digger-loveoriental.jpg


Do polského Krakova na výstavu jsme se vydali po domluvě s přáteli a hlavně také proto, že se nám líbilo složení posuzovatelů.
V sobotu Golda posuzoval pan Kurkowski , dostal nominaci a BIS 6-10. V neděli jsme byli na posouzení u paní
Mastrangelo,Goldíkovi napsala krásný posudek, měl opět nominaci a zase BIS 6-10.Tuto výstavu jsme si opravdu užili a
Gold Digger LoveOriental, FI, získal v neděli titul JW.


Nach Krakow in Polen fuhren wir nach einer Absprache mit unseren Freunden. Es hat uns auch die Zusammensetzung der Richter sehr gefallen.
Am Samstag beurteilte Gold Herr Kurkowski, Gold wurde nominiert
a schliesslich auch BIS.Am Sonntag war Goldie bei
Frau Mastrangelo. Sie hat ihm eine sehr schöne Bewertung geschrieben, er wurde nominiert und wieder BIS.
Diese Ausstellung haben wir uns gut genossen a war für Goldie auch erfogreich, am Sonntag gewann er JW.

  

whitepawsnext.gif

Mezinárodní výstava koček

hotel Avanti Brno

5. 5. - 6. 5. 2012

  Gold Digger LoveOriental EX1 , NOM, BIS 6-10

p1040984.jpg

Naši kluci na výstavě:-)

www.youtube.com/watch

whitepawsnext.gif

MVK Žilina - Cats Show - 22.4.2012 - Gold Digger

LoveOriental EX1 , NOM, BIS 6-10 , BOB 3

mvk-z--ilina-.jpg

Gold Digger LoveOriental, FI

Datum narození: 14. 10. 2011

Na nový přírůstek do naší kocouří rodiny jsme dlouho čekali. V březnu k nám přibyl nový kamarád, kocourek
mé oblíbené tabby barvy SIA n 21  LoveOriental Gold Digger z Finska. Roste z něj krásný velký chovný kocour, Goldie
je milé a přítulné povahy a paní chovatelce Anzelika Vorobjova za něj moc děkujeme.

Auf einen neuen Zuwachs in unsere Katerfamilie haben wir lange gewartet. In diesem Jahr im März kam zu uns
ein neuer Kamarad, der Käterchen meiner beliebten tabby Farbe Sia n21 LoveOriental Gold Digger aus Finnland. Goldie
wächst gut und wird zu einem schönen grossen Zuchtkater, ist sehr lieb und schmusig. Ihrer Züchterin Anzelika
Vorobjova recht schönen Dank für ihn.
  

gold-digger--loveoriental.jpg

 

whitepawsnext.gif

Praha  3. 3. 2012

SP Xyacant Rubelit, CZ, DSM

 

Xixík má i první místo za kastráty v Kočce roku - 2011.

Získal  BIS a tím i titul DSM

Dostal moc hezké ceny,

Jsme na něj moc pyšní ...

- viz druhé foto:-)

 

xixi-3.3.jpg  

koc--ka-roku.jpg

whitepawsnext.gif

Stockerau 29. ledna 2012

Na výstavu do Stockerau si jel Xixi pro titul Mister Neuter Austria 2011, který získal i za rok 2010, tedy již podruhé. Výstava byla menší, ale hezká a příjemně strávená ve společnosti našich přátel. Xixi byl ve své kategorii nominován a získal i BIS. 

Stockerau am 29. Januar 2012

 

Auf die Ausstellung nach Stockerau fuhr Xixi,um den Preis Mister Neuter Austria 2011 abzuholen, ebenfalls wir im Jahre 2010, also schon zum zweitenmal. Die Ausstellung war nicht gross, aber wir verbrachten sie mit unseren Freunden sehr angenehm. Xixi gewann die Nominierung und später auch BIS.

hrnec.jpg

whitepawsnext.gif

bis_amigo.jpg

bis_xixi.jpg

whitepawsnext.gif